Istorie cu scris intunecat. Partea 1.

Inca o noapte in care spiritele isi pregatesc armele de negura si exerseaza vrajile pentru inrobit sufletele celor vii.

Inca o noapte in care luna, tematoare de urgia ce se arata printre norii negri a fugit plangand peste campurile sterpe.

In noaptea ce va sa vina, toate cosmarurile cele mai de neinchipuit vor avea sansa pe care o asteapta pregatindu-se de atata timp.

Zanganind sabiile zimtuite pe armurile vechi si tocite purtate doar din obisnuinta, ostirile noptii se indreapta pe tinutul pe care vor sa il cucereasca. Cu norii de partea lor, izbanda este de-a pururea a celor damnati. Tropotul miilor de fiinte inchipuite scurma vazduhul si cutremura aerul cald de sfarsit de vara. Miresmei fructelor si a fanului ii ia locul duhoarea fetida de cadavru invechit, cantecul privighetorilor este inlocuit de zumzetul mustelor ce s-au adunat in osti intregi deasupra hoiturilor miscatoare imbuibate de apa si verzi inca de alge, iar toate animalele pamantului au fugit, s-au retras din calea armatelor aduse prin vraji mai vechi decat oamenii si mai negre decat intunericul noptii fara luna.

In seara ce va sa vina, soarta omenirii sta in mainile celor ce o pazesc cu frica si teama de viitor, caci toti au gravat pe chip semnul mortii si al uitarii.

Corturi si case, tabere, grajduri sunt pline de mirosul fricii, de linistea fricii, inimi ostenite si resemnate, inchise in zgomotul tunator al spaimei noptii de maine, suflete fara speranta si chipuri fara trasaturi. Doar in mijlocul lor, locul unde inca mai dainuie speranta, locul unde excrementele fizice si spirituale au ajuns si au fost alungate, singura zona unde nelinistea nu isi are locul.

Erau plecati de prea mult timp, erau haituiti de prea mult timp. La inceput au luptat pentru seniori, mai apoi au inceput sa lupte pentru binele si libertatea familiilor lor, dar acum la sfarsit, au luptat pentru viata. Maine deja, fara mancare de cateva zile, cu mintea obosita de cosmarurile trimise de cei incrancenati in moarte, maine vor lupta din obisnuinta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: