SVF

Să o luăm cu începutul. Îmi bag pula-n capacitatea voastră de colaborare profesională. Ma fut în ea de colegialitate care văd că nu există.

Te doare-n inimă că nu ai putut să bagi omul tău pe postul ăla și acu încerci să îl subminezi pe cel care încearcă să se descurce? Te fut în inima aia a ta. Poate se oprește din bătut că nu ar fi nimeni nefericit!
S-o fut pe mă-ta. De fapt nu. Să vă arunc într-o prăpastie pe toți.

Mi s-a luat de colegialitatea asta în care toți sunt prieteni buni pe față iar apoi se scuipă și se înjură pe la spate. Atâta fățărnicie nu am mai văzut în nici o altă firmă. Nu contează că ce naționalitate ai, scopul tău este să îi sapi pe ceilalți. Dacă ești șef, îți sapi subalternii, cu gândul să nu cumva să îți ia locul vreodată, pe cei de pe aceeași treaptă cu tine ca să te afirmi în fața șefului cel mare și îți sapi și șefii pentru că tu nu eziți nici o clipă în a face tot posibilul să mai urci o treapta ierarhică, orice ar implica asta. Chiar dacă tu o sugi din voleu la joburile pe care le ai de făcut acum.

Un sfat din partea mea: învățați întâi să vă faceți treaba și apoi să îi futeți pe ăia de lângă voi. Măcar aveți o acoperire.

Advertisements
1 comment
  1. tasomi said:

    ai uitat sa zici de zambetul larg … si compatimirea sincera

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: